Dziwne pytanie. Zależy jakie kryterium wyboru jest dla Ciebie najważniejsze. Jeśli chcesz urządzenia "full wypas", to zły wybór, znajdziesz dużo urządzeń bardziej zaawansowanych technologicznie. Jeśli jednak "celujesz" w Mio, lepiej wybierz model wyższy - p560. P550 jest już przestarzały.
Warto wybrać model P560, choćby dlatego,że w odróżnieniu od poprzednika ma:
- więcej ROMu (2GB)
- Dodatkowo ma pionową i poziomą orientacje ekranu
- P560 ma szybsze USB - V2.0
właśnie widziałem że jest niewielka różnica ceny. W sumie racja, jak nie widac różnicy to po co przeplacac :)
biore p560!
Sorry za off topa, ale to co napisałeś Kriss to się w ogóle nie trzyma (przepraszam za wyrażenie) kupy.
Kriss wrote:
właśnie widziałem że jest niewielka różnica ceny
Rozumiem, że zauważyłeś różnicę cen. Tak napisałeś.
Kriss wrote:
W sumie racja, jak nie widac różnicy....
No to widać, czy w końcu nie widać?
Kriss wrote:
....jak nie widac różnicy to po co przeplacac :)
czyli kurna, jednak jest różnica, bo skoro jest możliwość przepłacenia, to ceny muszą być różne.
Kriss wrote:
biore p560!
Teraz, to zgłupiałem. Przez chwile myślałem, ze piszesz o różnicy parametrów. Ale jeśli takowej by nie było, to wziąłbyś model 550, bo jest tańszy.
REASUMUJĄC:
Głupszej wypowiedzi jeszcze tutaj nie czytałem.
pozdrawiam
Kriss Guest
Posted: 2008-10-31, 18:25
Słuchaj hotdogu, człowiek ma problem a ty sie wpieprzasz! Nic mądrego nie powiedziałeś a tylko syf na forum robisz! Jak chcesz sie udzielać na temat to powiedz cos przydatnego a nie jakies wywody o dupie maryni tworzysz! Jeszcze raz bedziesz sie panoszyl w moim temacie to postaram sie by dac tobie parówo bana!
Na myśl przychodzi mi tylko pewna sentencja - "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym doświadczeniem".
Nie będę kontynuował rozmowy Kriss. Narka
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum